2011. december 1., csütörtök

Büszkeségünk: a játszó szoba és kézműves klub

A Kabócák és Manócskák Közhasznú Egyesület elnökeként büszkén mutogatom nektek, hogy milyen csodálatos helyiségeket alakíthattunk ki a mezőkövesdi Közösségi Házban, ahol különböző foglalkozásokat szervezünk! A helyiségeket ingyenesen "béreljük", így egyszerűbb megvalósítanunk a programjainkat is. Állandó foglalkozásaink: Mazsola Muzsika, Maszatoló klub, Táncház "aprólábúaknak", Teaszünet anyának és ezek mellett mindig közösen készülünk a különböző ünnepekre. Az egyesület hivatalosan augusztus óta működik, a szülői igények hívták életre és szerencsére jó pár lelkes tagunk van. Pénzünk szinte semmi, de a lelkesedésünk annál nagyobb, így sok programot megvalósítottunk már (pl.: meghívtuk már Bartos Erikát is :). Az igaz, hogy önkéntesként sok plusz munkával jár, de mivel a gyermekeinkért is "dolgozunk", így nagy öröm egy-egy megvalósult program. Nekem nagy álmom volt, hogy Mezőkövesden is legyen egy hely, ami a családokért van és hogy ez megvalósulhatott, hatalmas siker számomra! Itt is köszönöm az anyukáknak, apukáknak, gyerkőknek és támogatóinknak a sok segítséget ésremélem tehetem ezt még nagyon-nagyon sokáig!

Bővebb: http://www.kabocakesmanocskak.5mp.eu/

Játszó szobánk:


Kezdetek...
Anna és Máté besegít...
Rózsaszínben a drága lányom...
Me...
Zsuzsával közösen rajzoltunk, négyen festettünk...
Az eredmény...




Használat közben...
Maszatoló klub

Mazsola Muzsika

A Foglalkoztató helyiségünk:







4 megjegyzés:

  1. Gratulálok!
    Kívánok örömteli foglalkozásokat nektek és a gyerkőcöknek is!

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük, de a Játszó szobáról még rakok fel képeket, az sokkal szebb lett! Az valóban kétkezű (vagy nyolc kezű?) munka volt!

    VálaszTörlés
  3. Méltán lehettek rá büszkék!!! Gyönyörű lett, igazi gyerekparadicsom!:) Gratulálok!:)

    VálaszTörlés
  4. Gyertek majd át a lányokkal egyszer, a honlapon fenn vannak a programjaink! Aztán megkínálhatsz minket valami általad készült finomsággal... :)

    VálaszTörlés